Een origineel Valentijnscadeau nodig? Het is bijna weer de dag van de liefde en ben jij er nog niet uit wat je voor je liefje moet kopen of organiseren? Geen zorgen, wij helpen je graag een handje met valentijn cadeautjes! Maar we beginnen met de oorsprong van Valentijnsdag.

❤️💕 💞 💓 💗 💖 💘💝 💟

Sint Valentijn

De christelijke priester Sint Valentijn uit Rome in de 3e eeuw na Christus is één van de reden waarom Valentijnsdag bestaat. In die tijd was er een keizerlijke wet die soldaten een verbod gaf om te trouwen omdat men geloofde dat vrijgezellen meer bereid waren te sterven op het veld dan getrouwde mannen. In het geheim heeft Valentijn soldaten toch getrouwd en dit is door keizer Claudius || ontdekt. Valentijn is hierdoor geëxecuteerd en werd zo een martelaar voor de liefde. 😢

Lupercalia

Een ander verhaal over de oorsprong van Valentijnsdag is het Romeinse Lupercalia feest dat ook plaatsvond op 14 februari. Dit feest werd gevierd ter eve van Lupercus, god van de schaapherders, en Lupa, de wolvin die Remus en Romulus opvoedde. Mannen renden naakt door de straten van Rome om vrouwen te zoeken en als deze vrouwen bevrucht werden, zouden deze vrouwen zwanger worden of een goede bevalling hebben.

JA! Ik wil een origineel cadeau

Valentijnscadeau tips 2017

Oke, dat is dus het ontstaan van Valentijnsdag maar tegenwoordig gaat het gelukkig meer om een liefdevol gebaar tegenover je partner en gaan we niet meer massaal naakt de straat op!
Vaak is je partner al blij met een klein valentijnscadeautje of lief gebaar. Een simpel telefoontje plegen om hem/haar een fijne Valentijnsdag te wensen is ook al goed. Blijf daarom altijd in contact met jouw geliefde met onze SunCharger.

Maar wat zijn cadeau’s of Valentijnsdag ideeën wat je altijd nog kan doen als je niet een geschikte Valentijnscadeau kan vinden? Wij hebben hieronder de meest voorspelbare Valentijns ideeën op een rij! Aan jou dus de keus.

  1. Bloemen 💐
  2. Valentijnskaart 💌
  3. Knuffel 🐻
  4. Chocolaatjes 🍫
  5. Romantische diner met hotel overnachting 🍝 🏩
  6. Bioscoopbezoek 🕶
  7. Love toys 💋
  8. Lingerie 👙

Bloemen SunChargers

 1. Bloemen

Ahh bloemen.. Welke vrouw vindt dat nou niet leuk? Favoriete bloemen 🌸 van jouw liefje zijn altijd een goed idee om te geven met Valentijnsdag. Een bosje van haar favoriete bloemen of gewoon een simpele bos rozen 🌹. Dit kun je ook altijd geven als je jouw liefje ophaalt voor een romantische date. Altijd een geschikte Valentijnsdag cadeau.

2. Valentijnskaartvalentijnskaart Sunchargers

Stuur je partner een superleuk valentijnskaartje 💌 met een foto van jullie twee en leuk gedichtje! Tegenwoordig doet iedereen alles online waardoor het wellicht minder persoonlijk kan overkomen dan een 🖊 handgeschreven valentijnskaart. Het wordt zeker altijd wel gewaardeerd.

Beertje SunChargers3. Knuffel

Een beertjes knuffel of een andere lieve knuffel vinden de meeste vrouwen altijd wel schattig. Meeste vrouwen hebben vaak al een knuffel maar een speciale beertje 🐻 is altijd goed. Nog leuker is om een beertje een personal touch te geven door deze een t-shirtje aan te trekken met een tekst of jouw naam. Haar hart zal smelten wanneer je haar dit zal geven. Het is toch een ander soort knuffel dan de andere knuffels die zij heeft. Als ze aan jou denkt kan ze altijd haar beertje knuffelen voor extra liefde.

Chocolade hartjes SunChargers4. Chocolaatjes

Een gouwe ouwe is toch wel chocola 🍫. Een doos met haar favoriete chocolaatjes is altijd goed en zo scoor je zeker wel punten bij jouw liefje! Maar wil je toch een keer wat anders dan een normale doos met chocolaatjes dan kun je altijd nog kiezen voor een leuke chocotelegram. Je kunt een leuk berichtje achterlaten in de vorm van een telegram gemaakt van chocola. Lekker om te krijgen en eten!

Romantische diner SunChargers5. Romantische dinner met hotel overnachting

Liefde gaat door de maag 🍽! Neem jouw liefje mee uit eten naar haar favoriete restaurant of neem haar juist mee naar een nieuwe restaurant. Kies iets waar zij qua eten van houdt. Een speciaal valentijnsdiner wordt altijd gewaardeerd. Spice je etentje een beetje op door van te voren de tafel te laten versieren.

Maak je diner af met een overnachting 😴. Je zult zeker je partner haar hart veroveren met deze superleuke valentijnscadeau. Boek een romantische hotelkamer met een leuke liefdes arrangement 💏. Vraag of zij jouw kamer willen versieren met rozen blaadjes, champagne en kaarsjes voor de sfeer. Wellicht vind je wel leuk om je eigen love toys mee te nemen en een sexy lingeriesetje voor jouw partner 😉

Titanic SunChargers6. Bioscoopbezoek

Een avondje naar de bioscoop 🕶 met jouw schatje naar een film die zij heel graag wilt zien is ook altijd goed. Of ga naar een leuke film waar jullie beiden zeker wel van houden. En als je andere ideeën hebt met haar kun je altijd naar Fifty shades darker gaan 😉

7. Love toys

Wil jij gewoon op een andere manier je liefde tonen aan jouw partner dan heb je altijd nog love accessoires om je liefdesleven op te spicen! Probeer nieuwe speeltjes of middeltjes uit en breng de passie terug en sta weer in vuur en vlam 😉

8. Lingerie

Een nieuwe sexy setje lingerie 👙 is bij een vrouw altijd een goed valentijnscadeau en jij hebt het meeste er baat bij 😉

❤️💕 💞 💓 💗 💖 💘💝 💟
Wees creatief en zorg ervoor dat alles een verrassing blijft totdat het Valentijnsdag 💕 is. Laat met Valentijnsdag zien wat jouw liefje voor jou betekent en hoe speciaal zij is. Met deze tips hoop ik dat je een superleuke Valentijnsdag hebt met jouw partner! Een dag om nooit te vergeten🙋..


Maar ben je toch alleen met Valentijnsdag 🤷‍♀️? Geen zorgen want met Solar Powerbank heb jij altijd genoeg batterij voor je tinderswipes 😉


Wil je nog meer van zulke tips ontvangen? Meld je dan hieronder aan!

Comments

comments

Wandana

Livin' life to the fullest!

One thought on “Valentijnsdag cadeaus of ideeën 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *