USB Armband | SunChargers.eu
USB Armband

Tegenwoordig loopt iedereen met een powerbank of een oplaadkabeltje in zijn of haar tas/rugzak.. Overal waar ik ook ga of ben, zie ik mensen met hun neus in hun telefoon.Vaak vraag ik me af hoe lang hun telefoonaccu meegaat. Wanneer je bijna op werk of school bent, is je telefoon alweer bijna leeg.. Maar nu hebben wij een geweldige telefoonaccessoire dat jij altijd bij je zal hebben en kan dragen, namelijk de: USB armband en USBracelet!

Lekker licht en fashionable! Waarom ook niet he?

USBracelet en USB armband

USBracelet | SunChargers.eu
USBracelet

Er zijn twee soorten USB-armbanden: een microUSB of een met lightning-aansluiting. Ze zijn beide waterdicht, heel licht en zijn te verkrijgen in de kleuren zwart en wit – want dat past over wel bij! ;)Mijn collega heeft met trots de afgelopen weken de gevlochten USB armband gedragen.

Mijn collega kwam in die periode situaties tegen wanneer hij snel een oplaadkabel nodig had om zijn telefoon op te laden of snel iets over te zetten. Hoe handig is het dat hij naast een mooi modeaccessoire toch zijn bestanden kon overzetten en heel de dag bereikbaar bleef!

Zelf draag ik een USBracelet zwart met microUSB-aansluiting voor mijn Samsung S7. Ik draag niet veel sieraden, maar deze USBracelet draag ik wel vaak omdat het niet zo erg opvalt en het een simpele zwarte armband is! Daar hou ik van 😀

Nadat ik mijn horloge om doe, doe ik gelijk de USBracelet om dus ik vergeet ‘m ook helemaal niet meer.

Een USB gadget als fashion statement!

Wij willen dat dit HÉT nieuwe fashion statement wordt! Wij zagen al een paar boys met de gevlochten USB-armband, dus wij kunnen wel stellen dat dit bij de mannen in de smaak kan vallen… Zal deze USB gadgets een nieuwe fashion statement worden, wat denken jullie?

USB armband | SunChargers.eu

Comments

comments

Wandana

Livin' life to the fullest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *