Solar Panel 10W (5V) Snelle USB Oplader

 29,90

Dit draagbare zonnepaneel is een echte must-have voor iedere buitenliefhebber. Dit Solar Panel is ideaal voor op de camping, hikes, festivals en andere leuke tripjes. Het lichtgewicht paneel neem je overal mee naartoe en kun je dankzij de handige openingen makkelijk vastmaken aan bijvoorbeeld je rugzak. Het Solar Panel is geschikt voor alle draagbare apparaten waaronder mobiele telefoons en beschikt over een USB aansluiting.

Uitverkocht.

Bekijk meer: GTIN: 8719831529858
Bestel en bespaar!
2+ stuks:25% korting
4+ stuks:30% korting
8+ stuks:40% korting

Hoogwaardige kwaliteit en minder elektriciteit

Dit solar panel is gemaakt van goede materialen en is enorm kwalitatief. Het draagbare zonnepaneel is gemaakt van monokristallijne silicium cellen. Wie gebruikmaakt van zonnepanelen, gebruikt minder elektriciteit. Dit draagbare zonnepaneel is daarom ook nog eens extreem duurzaam. ?

Bestand tegen alle weersomstandigheden

Het kunststof frame zorgt ervoor dat het zonnepaneel bestand is tegen allerlei weersomstandigheden. Het Solar Paneel is bestand tegen wind, regen, onweer maar het liefst gebruik je het Solar Panel natuurlijk bij de weersomstandigheid waarvoor het het zonnepaneel bedoeld is: de zon!

Ben je een echte survivaller die vaak op pad gaat? Deze Survival Armband is dan écht een must-have!

Kenmerken Solar Panel 10W (5V) Snelle USB Oplader:

Goede kwaliteit Solar Panel Oplader met handige noppen
Kleuren: donkerblauw en wit
Soort: draagbare Solar Panel
Materiaal: monokristallijne
Kracht: 10W/5V
Afmetingen: 26,1 cm x 14 cm x 0,1 cm
Gewicht: 0,185 kg
Geschikt voor: mobiele telefoons en andere draagbare apparaten

☀️ LET OP! ☀️

De Solar Panel 10W (5V) Snelle USB Oplader dient aan zonlicht te worden blootgesteld om het apparaat op te laden. Er is geen mogelijkheid om energie op te slaan. Direct zonlicht is dus noodzakelijk. Ideaal voor het kamperen of op een festival dus! Met de handige bijgeleverde noppen kun je het zonnepaneel bevestigen op een raam bijvoorbeeld. Ideaal!