Baseus MicroUSB/Lightning kabel/Type C

 12,90

Hoe vervelend is het om een lege batterij te hebben van je telefoon of tablet? Heel vervelend! En het opladen van je telefoon kan ook nog eens heel erg lang duren. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Deze kabel zorgt ervoor dat je telefoon megasnel opgeladen is! Deze kabel is beschikbaar als Type C (3A), MicroUSB (2A) en Lightning (2A) voor zowel iPhone, iPad, Samsung, Huawei als alle devices met USB C aansluiting. Welke je kiest, is natuurlijk afhankelijk van jouw device.

Wissen

100% service gegarandeerd! Gratis verzending via brievenbuspakket. Veilig betalen met iDEAL, Creditcard, Bancontact, KBC, PayPal of overboeking.

Bestel en bespaar!
2+ stuks:25% korting
4+ stuks:30% korting
8+ stuks:40% korting

Mega snelle USB kabel

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je apparaat niet oplaadt want met deze kabel is dat verleden tijd. Deze oplaadkabel zorgt ervoor dat je device binnen no time is opgeladen. Deze nieuwere versie is nog sneller en bereikt tot wel 2 Ampère of 3 Ampere bij USB-C.

Geen oververhitting

Oververhitting van je apparaat zal nooit plaatsvinden dankzij de ingebouwde ‘smart’ chip die ervoor zorgt dat de power wordt uitgeschakeld wanneer de oplaad voltage boven de 6V komt.

Stevig materiaal

De kabel is gemaakt van geweven nylon wat voor extra stevigheid zorgt. Je zult dus geen last hebben van beschadigde kabels of een kat die de kabel kapot kauwt. Dankzij het stevige materiaal zal je kabel niet breken. Het ontwerp van de kabel zorgt tevens voor bescherming. Geen uitstekende draadjes of scheurtjes. Een andere handige functionaliteit is dat het geweven nylon ervoor zorgt dat de kabel niet in de knoop raakt. Je kunt de kabel dus direct gebruiken zonder dat je eerst nog tien minuten bezig bent met de knoop uit de kabel te halen.

Sterk en duurzaam

Het nieuwe design van de kabel is sterk en gaat lang mee. Waar de vorige plug vaak niet lekker zat, zul je direct merken dat deze plug veel stabieler is. Ten slotte maakt deze kabel het mogelijk dat je tegelijkertijd je device kunt opladen en overdracht van bestanden kunt laten plaatsvinden met maar liefst 1 G aan film in 25 seconden.

Maak je regelmatig lange ritten in de auto? Dan is de USB Auto Plug met twee poorten echt wat voor jou. Plug de USB kabel erin en opladen maar. ?

Kenmerken USB Kabel/MicroUSB/USB-C:

Gevlochten armband met USB en microUSB, lightning of USB-C aansluiting
Kleuren: rood, zwart of grijs
Soort: USB met microUSB, USB-C of lightning
Materiaal: Nylon en Aluminium
Afmetingen: 16cm x 9cm x 2cm, 13cm x 11cm x 3cm en 16cm x 9cm x 2cm
Gewicht: 0,06 kg