Sinterklaas | SunChargersSinterklaas Kapoentje,
gooi wat in m’n schoentje,
gooi wat in m’n laarsje.
Dank u, Sinterklaasje.

 

 

Sinterklaas cadeautjes

Het is weer bijna zover.. Tijd voor Sinterklaas! Dat betekent schoencadeautjes! Maar wat kan je in een schoen stoppen? Met SunChargers wordt Sinterklaas wel een superleuk feest. Wie wilt nou geen krachtige powerbank met een solarpanel in zijn of haar schoen krijgen? Of misschien een handige armband met een USB aansluiting?

Hieronder de leukste sinterklaas cadeautjes tips:
Smart 8000 mAh Powerbank | SunChargers1. Smart 8.000 mAh Solar powerbank € 49,90

De Smart powerbank heeft een vermogen van 8.000 mAh en drie waterdichte USB poorten. Je kunt tot vijf keer je smartphone opladen! Heel slim stuk techniek 🙂

 

2. Pokemon GO 4.000 mAh Solar powerbank € 39,90Festival 4.000 mAh powerbank | SunChargers

De Pokémon GO! Festival Powerbank is een handige USB oplader met een vermogen van 4.000 mAh. Een must-have voor wanneer je op een festival of op een reisje bent. Je kunt je smartphone tot vier keer op laden.

 

USB Armband | SunChargers

3. USB Armband € 11,90

De USB armband is stijlvol en functioneel. Niemand zal in de gaten hebben dat je een armband met USB aansluiting draagt. Je zult dit armbandje nog vaker gebruiken dan je denkt.

 

USBracelet | SunChargers4. USBracelet € 5,90

Sinterklaas kadootje onder 10 euro? Dan is dit iets voor jou.. Wil je toch een simpel armbandje maar wel met een USB aansluiting? Dan is de USBracelet hét cadeau voor jou! Het armbandje heeft een metalen plaatje om het toch wat sierlijker te maken. Trendy en functioneel.

 

Veel plezier met Sinterklaas!

Comments

comments

Wandana

Livin' life to the fullest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *