GET UP AND GO!

Dat is de slogan van Pokémon GO!, het nieuwe interactieve Augmented Reality spel van Nintendo voor je Android of iPhone (iOS) telefoon. Het is een wereldwijde rage en honderden duizenden mensen lopen inmiddels buiten op zoek naar beestjes die ze kunnen vangen! In Nederland is het spel officieel nog niet uit, maar kan voor de Android wel gedownload en geïnstalleerd worden.

Je kunt hiervoor de APK downloaden:

Download Pokémon GO! voor Android hier

Pokémon GO! – Hoe werkt het?

Voor Pokémon GO! is het niet genoeg om thuis achter je PC te zitten. Je MOET hiervoor het huis uit, omdat de beestjes zich in de fysieke wereld bevinden! Deze worden door het spel op willekeurige plekken in de wereld neergezet. Via augmented reality kun je ze dan vervolgens ‘vangen’ door je telefoon erop te richten.

Er zijn verschillende beestjes te vangen en die kunnen weer verschillende dingen. Je moet ook bepaalde opdrachten uitvoeren en tegen andere mensen spelen. Zo wordt het echt een interactief, wereldwijd spel zowel voor online als offline!

Pokémon GO! Powerbank (met zonnepanelen)

Het enige nadeel is; je telefoonaccu raakt supersnel leeg als je steeds buiten loopt, met je telefoon aan en het spel erop. Er zijn al duizenden Pokémons gemist, omdat mensen op het laatste moment hun telefoon uit zien gaan, omdat de batterij leeg is… en dat is natuurlijk superfrustrerend!

Daarom is het gebruik van Powerbanks opeens immens toegenomen! Een Powerbank is een USB oplader die ervoor zorgt dat je telefoon niet leegraakt (hij laadt de telefoon tussentijds op). Voor Pokémon GO! wordt de Solar Powerbank aangeraden. Dit is een powerbank met een zonnepaneel, zodat de powerbank zelf ook niet leegraakt!

We hebben een aantal perfecte apparaten hiervoor, waarvan we één zelfs tijdelijk hebben hernoemd naar “Pokémon GO! Powerbank” :). Bekijk ze allemaal hieronder!

Comments

comments

Roman

Reis-, zon- en skifanaat. Gadgetfreak. Roman is Internetondernemer en eigenaar van SunChargers.eu, Modern Minds en nog een paar webshops. Met zakenpartner Dennis deelt hij een passie voor ondernemen, reizen en fotograferen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *