Over ons

SunChargers.eu is gestart door twee ondernemers die een passie hebben voor gadgets, wintersport, festivals en reizen. We gebruiken onze telefoon intensief, zowel zakelijk als voor het checken van de pistekaart, GPS positie, navigatie, weersvoorspellingen, foto’s, muziek, whatsapp, facebook en instagram. Combineer dat met ver van een stopcontact zijn zijn en je hebt het perfecte recept voor een lege batterij binnen de kortste tijd.

In 2014 en 2015 hebben we een grote test gehouden, waarbij we meerdere modellen kozen die het best presteerden en handige features hadden. Ze moesten van ons allemaal zonnecellen hebben, omdat je soms van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat niet in de buurt van een stopcontact bent om je powerbank op te laden. En niets vervelender als zowel je telefoon, als je camera als je powerbank die leeg zijn ;).

Eind 2015 openden we eindelijk de webshop, waar we tegen redelijke prijzen hoge kwaliteit solar powerbanks gingen aanbieden. SunChargers.eu was geboren!

Kies je favo, bestel en ga onbezorgd op reis met de beste gear! En.. laat ons weten wat je ervan vindt en welke avonturen je meemaakt, we zijn altijd benieuwd naar je ervaringen!

– Dennis en Roman


Roman Markovski
Gadget Freak

Woonachtig in Rotterdam, fan van Kamchatka, wintersport en gadgets.

Dennis Vreeke
Digital Nomad

Reist de wereld rond met laptop en solar powerbank. Werkt vanuit de mooiste plekken.

Powerbank Zonne-energie

Voordelen van kopen bij SunChargers.eu

We hebben heel veel producten getest en aan bevriende locals in China gevraagd welke producten en fabrieken betrouwbaar zijn. Daarnaast hebben we een strikte leverancierselectie gedaan, zodat je zeker weet dat de Powerbank je niet in de steek laat. De powerbanks kunnen tegen (spat)water, meerdere en stevigere stootjes en kunnen zeer vaak worden opgeladen. De USB zonneladers die we binnenkrijgen worden visueel geïnspecteerd voor verzending en inmiddels hebben we veel positieve feedback van onze gebruikers gekregen!

Al onze producten worden in Nederland en België gratis bezorgd, er komen dus geen verrassingen tijdens de checkout. We kunnen gratis verzending bieden, omdat we veel verschillende webshops uitbaten en ons logistieke proces slim hebben ingericht. Daarnaast vinden we dat je online makkelijk moet kunnen vergelijken. What you see is what you get!

Vóór 22:00 besteld, is morgen in huis! Mocht het artikel toch niet op voorraad zijn, dan nemen we contact op met de vraag of je een andere kleur wilt. Dat komt, omdat we werken met het Kanban model, waarbij we op afroep (in de praktijk wekelijks) worden bevoorraad.

We gebruiken de getraceerde brievenbuspakketten van PostNL en DHL. Dat betekent dat je de postbode nooit hoeft te missen! Zodra het pakket door je brievenbus is gepasseerd, wordt jouw track & trace code direct bijgewerkt en weet je dat je powerbank bezorgd is. Je Track & Trace code wordt direct bij aanmelding bij PostNL of DHL verstuurd.

Het laatste wat we willen zien, zijn klanten die niet tevreden zijn. Heb je een klacht, probleem, vraag of verzoek, laat het dan aub direct weten via het contactformulier en we beloven je optimale service te bieden. Ons bedenktermijn is 14 dagen en artikelen worden uiteraard gecontroleerd op fabrieksfouten en/of gebruiksfouten.